SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

PVC vloeren – Laat uw creativiteit de vrije loop

vrijdag 27 augustus 2021

U hebt besloten dat het tijd is voor een andere vloer en u wilt dan gaan voor een PVC vloer. Dit artikel zal u verder op weg helpen bij het kiezen van uw nieuwe perfecte PVC vloer. De keuze maken tussen verschillende PVC vloeren kan nog erg moeilijk zijn, dankzij de moderne technologie, die het mogelijk maakt om elk denkbaar ontwerp op uw vloer te krijgen. Maar maakt u zich geen zorgen, in een paar minuten wordt u een echte expert op het gebied van PVC vloeren.

Verschillende formaten en vormen

Voordat u kunt kiezen in welke stijl u uw vloer wilt is het belangrijk om een kijkje te nemen naar het formaat. In totaal zijn er 3 verschillende opties voor PVC vloeren. U kunt kiezen voor planken, tegels of zeilvloeren. Deze vloeren hebben verschillende kenmerken die belangrijk zijn om te weten met het oog om het perfecte interieur te ontwerpen.

PVC Tegels

Gerflor Senso Clic 30 "0889 Pepper Taupe"

Met PVC tegels geniet u van een snelle installatie met technische voordelen. De PVC tegels kunnen op vier verschillende manieren gelegd worden; lijm, zelfklevend, klik en losleg. Met PVC tegels kunt u uw interieur opknappen in een zeer moderne en trendy manier. Zijn natuurlijke en gezuiverde ontwerpen zullen met name in de smaak vallen voor mensen die houden van industriële kamerontwerpen. Met name in badkamers en keukens maken PVC tegels een fantastische indruk. De PVC tegels zijn met name verkrijgbaar in beton, gewaxt en troffel effect en zijn met name erg geschikt voor een modern, stedelijk interieur.

PVC Laminaat

Gerflor Senso Urban Vintage Style "0301 Céruse Blanc"

PVC laminaat is een van de meest populaire vloeren in Nederland. De elegante ontwerpen komen met name voor in verschillende houtlooks. Het is beschikbaar in vele verschillende stijlen, zoals modern en trendy, maar een PVC laminaat is ook de perfecte basis voor een rustiek cottage interieur. U kunt in onze winkel PVC vloeren in houtlook in veel verschillende kleuren vinden; beige, wit, oranje, grijs, zwart, bruin – er zit gegarandeerd iets voor u bij. Ook voor mensen die houden van een visgraat vloer zit er iets tussen in ons uitgebreid assortiment.

PVC Vloer op rol

Een PVC vloer op rol is een designvloer met een fijn loopgevoel een fantastische prijskwaliteitsverhouding. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in breedtes van 2 tot 5 meter in de breedte. Het heeft specifieke kenmerken die het mogelijk maken om de perfecte vloer te zijn, voor elke situatie. Met name de vloeren van Beauflor maken een fantastische indruk, niet alleen door zijn ontwerpen, maar ook vooral vanwege zijn technische kwaliteiten. Deze vloeren zijn exclusief verkrijgbaar bij Bricoflor en ze geven u de mogelijkheid om snel uw vloer te leggen. Daarnaast is de ruime keuze aan kleuren en ontwerpen erg fijn, aangezien het u de mogelijkheid geeft om uw interieur naar uw eigen hand te zetten.

PVC Vloer - De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos

Een rustiek interieur met een PVC vloer

Gerflor Creation Design 30 "0347 Ballerina" (18,4 x 121,9 cm)

Wilt u gaan voor een eenvoudig, warm en gezellig interieur? Kies dan voor een rustieke vloer en zet de stereotypes hierover uit uw hoofd, niets is namelijk minder waar, de charme van de oude vloeren is nog nooit zo trendy geweest als vandaag de dag. Om deze stijl te perfectioneren hebben wij een paar tips.

Ten eerste adviseren wij u om het gebruik van materialen die weinig gewrocht zien te bevorderen, denk hierbij aan hout, keramiek of zelfs rieten. Het is waar dat hiervoor parket ook een erg goede optie is. Maar als u wilt kiezen voor een zuinigere oplossing dan parket bootsen PVC vloeren sommige soorten hout perfect na. De realistische imitatie is het resultaat van een PU-coating die op moderne wijze bedrukt is. De vloer zal uw interieur een rustieke en elegante sfeer geven, en dat voor een lage prijs.

Gerflor Virtuo Classic 30 "0286 Sunny White"

Op het gebied van kleuren adviseren wij u om te kiezen voor neutrale kleuren, zoals wit, beige of bruin. Voor accessoires of meubels kunt u ook gebruik maken van oude of gerecyclede voorwerpen. In werkelijkheid zijn antieke voorwerpen, zoals oude spiegels en fotolijstjes een must-have voor een rustiek interieur.

 

Zorg voor een industriële look met een PVC vloer

De industriële stijl is een interieurstijl die steeds populairder wordt, het enige probleem is dat deze nog wel eens moeilijk is om te realiseren. Om deze stijl perfect te laten slagen is het wonen in een appartement erg handig. Maar ook als u in een vrijstaand- of rijtjeshuis woont is er geen rede tot paniek, wij zijn er namelijk om u te adviseren.

Tarkett Starfloor Click Ultimate 55 "35993021 Timeless Concrete Anthracite"

Om te beginnen moet u kijken naar uw vloer. Het ontwerp bepaalt de sfeer van uw interieur. U kunt kiezen voor een betonlook vloer met een glad ontwerp; een tijdloze klassieker onder de industriële ontwerpen. Maar u kunt ook kiezen voor een houtlook vloer die een verwelkomende sfeer met zich meebrengt. De PVC vloer imiteert deze kleuren en ontwerpen tot in de perfectie. U vindt een selectie van modellen voor een industrieel interieur in ons uitgebreide assortiment

Op het gebied van de kleuren raden wij u aan om voornamelijk wit, grijs en zwart te gebruiken. Deze kleuren worden namelijk van nature al geassocieerd met een industriële sfeer. Ook kunt u gaan voor een baksteen behang. Dit type wandbekleding is zeer effectief om een stedelijke en tegelijkertijd ook industriële stijl op te roepen. Voel je vrij om een kijkje te nemen naar ons behang. Ook zijn grote ramen perfect om een natuurlijke helderheid te brengen in uw ruimtes, iets wat, vanzelfsprekend, ook nodig is in een industrieel interieur,

PVC vloeren met cementoptiek voor een veelzijdig interieur

Een cementvloer heeft vele mensen verleid en wij begrijpen goed waarom. De ontwerpen bieden een authentieke en realistische sfeer voor uw kamers en met name in de badkamer en keuken zijn deze vloeren erg populair. Helaas kan het installeren van een echte cementvloer een erg lang en duur proces zijn. Dat is de reden waarom onze fabrikanten PVC vloeren met cementoptiek produceren. De combinatie van het prachtige cement ontwerp en de technische voordelen van een PVC vloer maken uw dagelijks leven een stuk eenvoudiger. Hiernaast maken de PVC tegels met cementoptiek ook een goede indruk op het gebied van de prijs. De eenvoud van het leggen van de grond is één van de vele voordelen die PVC vloeren hebben ten opzichte van andere vloeren.

De volgende stijlen zijn eenvoudig te bereiken door het gebruik van de juiste vloer, hierom heeft ons team enkele ideeën op een rijtje gezet voor u.

Shabby chic:

Bohemian en elegant, deze stijl zouden we kunnen vertalen als chic met de authenticiteit van cement. In deze stijl zijn de kleuren beige en roze erg dominant, en mede daarom adviseren wij u om te kiezen voor een vloer die de kleuren op subtiele wijze combineert. Vanuit de kant van accessoires is niets beter dan oude witte meubels met een patina effect. Ook is het gebruik van oude vazen met bloemen en kaarsen aangeraden.

Barok:

Spectaculair en extravagant, de barok stijl kan perfect gecombineerd worden met PVC tegels met cementoptiek. Voor een harmonieus interieur, kunt u het beste kiezen voor vierkante tegels in zwart en wit. De ontwerpen mengen zal voor een perfect chic element zorgen in de klassieke barok stijl. Voor uw decoratie kunt u het beste gaan voor meubels met gebogen voluptueuze en voor luxe materialen zoals marmer of echt hout. Voel je vrij om de ruimte niet te druk te maken met kleien accessoires.

In het kort, de mogelijkheden met een PVC vloer zijn eindeloos en het is de perfecte vloer voor u, ongeacht de stijl die u wilt realiseren. Voel je vrij om ons uitgebreide assortiment raad te plegen om een beter idee te krijgen van het exacte resultaat dat een andere vloer u kan bieden.

 

Terug naar posts