Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Behang

Wallpaper ideeën voor de hal - Onze ideeën voor een moderne gang

Hal en gang zijn meer dan alleen de verbinding tussen twee kamers. De juiste inrichting van de gang kan een harmonieuze overgang tussen verschillende stijlwerelden tot stand brengen en zo zorgen voor eenheid in het hele huis. Met name het behang versterkt de gang op een stijlbewuste en smaakvolle manier, waardoor een aantrekkelijke overgang tussen verschillende ruimtes ontstaat.

Behang in de hal - Voor een aantrekkelijke overgang

Met een behang kunt u van een eenvoudige hal een moderne, stijlvolle verbinding tussen de afzonderlijke kamers maken, die de inrichting compleet maakt en zorgt voor samenhang in uw gehele thuis. Of u nu kiest voor een eenvoudig decor in een eenvoudige kleur, steen of houtdecors, of als alternatief, als u de voorkeur geeft aan een opvallend patroonbehang - het bijpassende behang in de gang zorgt voor een stijlvolle en harmonieuze inrichting en zorgt voor een moderne verbinding tussen de verschillende ruimtes.

Monochroom behang - Voor eenvoud en harmonie

BEHANG 358755 LIVINGWALLS DJOOZ 2

Een eenvoudig effen behang in de gang zorgt voor een harmonieuze overgang en zorgt voor een uniforme inrichting van het interieur. U kunt kiezen voor lichte, eenvoudige tinten die een harmonieus totaalbeeld creëren of kiezen voor heldere, kleurrijke variaties die een uitnodigende sfeer creëren. Als alternatief kunt u ook kiezen voor behang in een donkere tint, wat vooral bij een lichte vloerbedekking voor een spannend contrast zorgt. Kies gewoon een behang dat past bij uw wensen en pas zo uw vloer aan uw behoeften aan. Er is een breed aanbod aan verschillende patronen en structuren beschikbaar. Zo kunt u zich creatief uitleven met uw interieur.

Behang in houtstructuur - Natuurlijke charme voor uw hal

BEHANG 368572 A.S. CRÉATION IL DECORO

Met behang in houtlook kunt u de basis leggen voor een nostalgisch interieur in de klassieke landhuisstijl en zo uw gang omtoveren tot een rustieke maar gezellige oase van welzijn. De populaire inrichtingsstijl wordt gekenmerkt door comfort, natuurlijkheid en nostalgie en zorgt zo voor een gezellige, idyllische sfeer in elke omgeving. Het houten behang is een van de klassiekers onder de wandbekleding en scoort met zijn tijdloze maar moderne uitstraling, terwijl het tegelijkertijd een huiselijk gevoel geeft in elke ruimte. De eenvoudige vormgeving past optisch bij elke inrichtingsstijl en creëert harmonie, eenheid en samenhang in het gehele interieur. Zo vindt u in het houtbehang het perfecte behang voor een moderne en stijlvolle gang, die een aantrekkelijke overgang creëert.

Steenbehang - Voor een rustieke industriële uitstraling

Het kan niet misgaan met het rustieke steenbehang. Het hart van de industriële inrichtingsstijl combineert moderne elementen met retrodetails zoals nostalgische metalen borden of meubels met versleten lak. De industriële stijl is al jaren een van de populairste inrichtingstrends en lijkt nooit uit de mode te raken. Daarom is een levensecht behang in steenlook ideaal om dankzij de industriële uitstraling stijl en rustiekheid aan uw gang te geven om zo een smaakvolle doorgang in uw huis te creëren.

Patroonbehang - Dat de gang tot het hoogtepunt van het interieur maakt

BEHANG 373673 A.S. CRÉATION EXOTIC LIFE

Maar het behang in de gang hoeft niet eenvoudig te zijn, het kan ook punten scoren met een in het oog springend ontwerp, waardoor uw wandeling door de gang een spannende ervaring wordt. Een bijpassend voorbeeldbehang wordt de blikvanger van uw interieurontwerp en geeft uw gang een unieke uitstraling. U kunt terugvallen op een breed aanbod aan patroonbehang - of het nu gaat om geometrische patronen, die elk gebied een symmetrische uitstraling en dus een harmonieus totaalbeeld geven, of om lenteachtige bloemmotieven, die uw gang veranderen in een bloemenparadijs en het hele jaar door de lente in huis halen.

Gestructureerd wonen met geometrische patronen

Een behang met een geometrisch patroon zorgt voor structuur en orde in de hal. Het geeft uw interieur dat extra tintje zonder de gang te overbelasten met een te opvallend en opvallend design. U kunt kiezen uit een breed scala aan patronen - van driehoekige patronen tot diamanten en cirkels. Met name de geometrische patronen zorgen voor een symmetrische vormgeving die een harmonieus totaalbeeld in het oog van de toeschouwer creëert, waardoor het geometrische behang een ideale optie is voor de wandvormgeving in de gang.

Bloemenbehang: Maak van uw gang een lenteparadijs

Met een bloemenbehang kunt u het hele jaar door de lente mee naar huis nemen. Of u nu een romantische sfeer creëert met romantische rozendecors, kiest voor ingetogen leliedesigns met een delicate uitstraling of uw gang liever verandert in een kleurrijke bloemenweide - het behang met bloemen creëert een lenteachtige sfeer en verandert een eenvoudige gang in een bloemenoase.

Tot de volgende keer. Uw team van BRICOFLOR, de nummer één voor muren en vloeren