SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Joka 435 SB Kingston "E3803 Eik"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
  • 3-laags parket voor een installatie zonder lijm
  • Robuuste slijtlaat met een dikte van 3,5mm
  • Oppervlakte gesealed met Natuurlijke Olie
  • 20 jaar fabrieksgarantie bij thuisgebruik
€ 49,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Joka 435 SB Kingston "E3803 Eik"

De nieuwe vloeren van Joka 435 SB Kingston beloven om een opwindende atmosfeer te geven aan uw kamers. De vloerdelen van het populaire Duitse merk boeien door het aantrekkelijke ontwerp in scheepsdek, deze kunnen gemakkelijk in kleine en grote ruimtes gelegd worden. Elke plank correspondeert visueel gezien met drie rijen van kleine, smalle planken, hierdoor is de installatie sneller en gemakkelijker. Hiervoor is geen speciaal gereedschap of experts nodig, de collectie is uitgerust met de ProConnect klik systeem, dit zorgt ervoor dat u de panelen kunt bevestigen zonder lijm te gebruiken, en hierdoor kunt u de vloer direct gebruiken.

Deze parket collectie van Joka is beschikbaar in zeven varianten waaronder de meest begeerde kleuren: licht bruin, donker bruin, beige en een rustiek zwart bruine. Daarom is het dat ondanks de kleine verschillen in ontwerpen van dit product, zit er dankzij alle verschillende kleuren de perfecte optie voor u tussen. Zodat er niets voor u in de weg staat. Afhankelijk van het product, zal de oppervlakte gesealed worden met een natuurlijke olie of zijde lak, deze heeft voornamelijk een ondoorzichtige uitstraling. Dit maakt de vloer zeer nobel en is gemakkelijk aan te passen aan verschillende omgevingen. Dankzij de 3,5mm slijt laag kunt u zonder zorgen de panelen bijschuren, zonder dat de uitstraling wordt aangetast.

Als parketvloer is er geen natuurlijkere vloer te vinden dan deze. Dankzij de grote hoeveelheden hout die dit bevat is er weinig ruimte voor schadelijke stoffen, deze planken zijn dus een excellente keuze voor het creëren van een gezonde omgeving waarin u zich compleet comfortabel kan voelen. De vloeren hebben de Blauwe Engel keurmerk gekregen, dit betekent dat het om een biologisch product gaat. Het label keurt producten die laag zijn in uitstoot. Voor uw gezondheid, is deze collectie ontworpen zodat u het kunt gebruiken met uw vloerverwarming. Uw voeten zullen nooit meer koud zijn dankzij deze eerste klas vloerbedekking Joka 435 SB Kingston.

Technische details
Arrow icon