SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Joka 535 SB Kingston "E1864 Geborsteld Eik Nova"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
  • 3-laags voorgelakt parket voor installatie zonder lijm
  • 3,5 mm dikke slijtlaag
  • Natuurlijke sortering: geen spinthout en geen scheuren, kalme tot levendige kleurverschillen, fijne takken
  • geolied / mat gelakt / gelakt oppervlak
€ 71,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Joka 535 SB Kingston "E1864 Geborsteld Eik Nova"

Met de Joka 535 SB Kingston lijn, zijn er niet minder dan 16 modellen van hardhouten lamelparket vloeren beschikbaar voor u: met zijn scheepsdek stijl planken, Deze Joka zwevende vloerbedekking gebruikt velen traditionele houtsoorten zoals eiken, beuken, esdoorn, kersen of walnoot. Joka biedt u een collectie van gevarieerde vloeren, die iedereen blij zal maken en zal schijnen door zijn authenticiteit. Joka 535 SB Kingston is beschikbaar in lange planken van 220cm x 21,5cm.

Met een toplaag van 3,5mm, waarbij de totale dikte 14 mm wordt, is deze parketvloer beschermd door een oppervlakte afwerking (Satin, Velvet, Velvet Pro or Natural Oil, afhankelijk van het gekozen model), dit geeft een resistentie tegen krassen en schokken, en is ook geschikt voor rolstoelen. Het is daarom geschikt voor intensief particulier gebruik en gemiddeld commercieel gebruik. We raden het niet aan om dit product in vochtige kamers te gebruiken: water en vocht kunnen de houten vloeren beschadigen.

Naast dat het geschikt is voor gebruik met vloerverwarming, biedt Joka 535 SB Kingston een snelle en eenvoudige zwevende installatie dankzij het praktische ProConnect klik systeem. Als het nodig is, is er ook een glue down installatie beschikbaar. Het wordt sterk aangeraden om een ondervloer te leggen tussen de ondergrond en de vloer: ondervloeren zoals de VISCOH Air en VISCOH Air Plus helpen om geluid te reduceren van voetstappen. Deze parketvloer is gecertificeerd door het milieu label Blue Angel, dit betekent dat het product beloont is voor het gebruiken van een productieproces die het milieu minimaal aantast. Hiernaast is het ook gekeurd door het FSC label, dit betekent dat het hout wat gebruikt is in de productie van deze vloer uit duurzaam beheerde bossen is gewonnen.

Technische details
Arrow icon