Luxueuze vinyl designvloeren in vele verschillende variaties

Het nieuwe Gerflor Virtuo assortiment bevat een groot aantal ve…

lees meer
1 - 20 z 125 Producent

Milieuvriendelijk en gemakkelijk te installeren - designvloeren van gerflor

De Virtuo-producten zijn verkrijgbaar in plank- en tegelformaat in verschillende maten. Ze zijn snel en eenvoudig te installeren met een aantrekkelijke selectie van verschillende installatiesystemen die u kunt kiezen op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. De vloer is gemaakt van hoogwaardig vinyl en is bijzonder gemakkelijk te reinigen en kan aan alle eisen van het dagelijks leven voldoen.

Gerflor, de wereldmarktleider op het gebied van veerkrachtige vloeren, ziet er met name op toe dat haar producten op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. De emissievoetafdruk wordt laag gehouden door het exclusieve gebruik van recyclebare en vervuilingsvrije materialen. Ook wordt een groot deel van de gebruikte grondstoffen al gerecycled, afhankelijk van de kleur van de vloer. In overeenstemming met de Europese REACH-verordening is de vloer volledig vrij van formaldehyde, oplosmiddelen, lood en zware metalen.

De collecties in detail - Ultramodern en elegant

Ook qua design is de Virtuo-keuze overtuigend: met meer dan 90 ontwerpen heeft de fabrikant een collectie gecreëerd die past bij elke bestaande decoratie en inrichting. De vijf verschillende collecties bieden u ook een keuze uit verschillende installatiemethoden: Klik-, plak-, losliggende en zelfklevende producten. De designvloeren van Gerflor verschillen licht in de dikte van de slijtlaag, de dikte en de ruimte-akoestiek. Toch zijn ze allemaal waterafstotend, comfortabel en zeer eenvoudig te reinigen dankzij het hoogwaardige vinyloppervlak. Bovendien zijn alle collecties geschikt voor het gebruik van stoelwielen.

Stel voor uw bedrijf de luxueuze en designkrachtige vloeroplossingen veilig, die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen dankzij hun milieuvriendelijke productiemethoden en de totale afwezigheid van schadelijke weekmakers en andere chemicaliën. Dankzij het antislipoppervlak en de brandwerende klasse Bfl-s1, die de vloer als brandvertragend identificeert, bent u goed beschermd tegen de gevaren van het dagelijks leven.

Virtuo classic 30: Het perfecte vinyl voor in elke woonruimte

De Gerflor Virtuo Classic 30 collectie is met zijn slijtlaagdikte van 0,30 mm optimaal ontworpen voor het woongedeelte. Het is echter ook geschikt voor gebruik in matig bezochte ruimtes zoals kleine kantoren of boetieks (serviceklasse 23, 31). De innovatieve PUR-oppervlaktecoating beschermt de te verlijmen vloerbedekking over het gehele oppervlak optimaal tegen invloeden van buitenaf: Het maakt het vuilafstotend en bijzonder gemakkelijk te reinigen. Tegelijkertijd heeft het een lage totale installatiehoogte van slechts 2 mm, waardoor het de ideale partner is voor renovaties.

Verkrijgbaar in tien authentieke hout- en drie steendecors, kunt u een stukje natuur in uw vier muren brengen. De decorsynchrone embossing geeft de planken en tegels een bedrieglijk echte look en feel. Dankzij de keuze uit verschillende kleuren en dessins is er voor elke woonruimte wel iets te vinden! Daarnaast krijgt u ook een fabrieksgarantie van 12 jaar op de installatie in het woongedeelte.

Virtuo lock 30 - Praktische variant voor in huis

Met de Gerflor Virtuo Lock 30 collectie creëert de premium fabrikant een designvloer die bij uitstek geschikt is voor iedereen die zelf zijn vloer wil leggen. De gepatenteerde Gerflor klikverbinding is nog eenvoudiger te hanteren dan bij conventioneel vinyllaminaat. Met zijn slijtlaagdikte van 0,30 mm en de PUR-oppervlaktecoating is de designvloer bestand tegen vele eisen en eenvoudig te reinigen. In totaal zijn er elf verschillende houtdessins in gedempte beige, grijze en witte kleuren en drie steenlooks beschikbaar.

Dankzij hun V-vormige en synchrone embossing hebben ze een natuurlijke, realistische uitstraling. Het kan worden gelegd in elke hoek van uw huis, in vochtige ruimtes of in licht gebruikte contractruimten (serviceklassen 23, 31). Dankzij de totale constructiehoogte van slechts 4 mm is de modulaire vloer gemakkelijk te transporteren en te installeren. Voor het leggen in particuliere ruimtes krijgt u een fabrieksgarantie van 12 jaar.

Virto adjust 55 - de allrounder voor elke kamer

Gerflor Virtuo Adjust 55 is de zelfklevende designvloer die zelfs aan de hoogste eisen voldoet. De slijtlaagdikte van 0,55 mm maakt het mogelijk om een fijn figuur te snijden in alle toepassingsgebieden. U kunt het installeren in de gehele woon- en werkruimte - bijvoorbeeld in slaapkamers, keukens en badkamers, gangen, open kantoren, scholen of warenhuizen. U kunt de vinyl designvloeren zelfs leggen in normaal bezochte industriële ruimtes, zoals magazijnen (serviceklassen 23, 33, 42).

Het is verkrijgbaar in 6 verschillende houtdecors, elk met een microschuinte en synchrone embossing, waardoor het een zeer realistische uitstraling heeft. De keuze van de kleuren is gebaseerd op een spectrum van verschillende grijstinten. Er zijn ook 3 verschillende steendecors beschikbaar, die met hun natuurlijke realistische oppervlakten uw kamers tot een echte eyecatcher maken.

Deze zeer robuuste designvloer is bijzonder eenvoudig te reinigen dankzij de PUR+ oppervlaktecoating, zodat u veel tijd en energie kunt besparen. Dankzij de lichtechtheid van niveau >6 kunt u ook na jaren van gebruik genieten van de volle kleuruitstraling van de planken! U krijgt een fabrieksgarantie van 15 jaar op de installatie in de particuliere sector.

Virtuo clic 55 - Eenvoudig te installeren klik vloeren

Gerflor Virtuo Clic 55 is een hoogwaardige en duurzame klikvloer. Profiteer van de vloerbedekking met de lage montagehoogte van slechts 5 mm in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Naast de installatie in residentiële en zeer frequente objectgebieden is het vinyllaminaat ook geschikt voor normaal industrieel gebruik (serviceklasse 22, 33, 42). Deze eersteklas vloerbedekking is verkrijgbaar in een enorm spectrum van verschillende kleuren en opent nieuwe horizonten voor uw bedrijf:

Er zijn 17 verschillende houtdessins beschikbaar, met vleiende beige tinten, warme bruine nuances en kalmerende grijze kleuren. De negen steendecors zien er bijzonder elegant uit en afhankelijk van de keuze voor een lichte of donkere kleur kun je een vriendelijke of edele en luxueuze sfeer creëren. Haal uw nieuwe vloerbedekking in recordtijd, klik op klik! Gerflor geeft u 15 jaar fabrieksgarantie op de installatie in het woongedeelte. Dankzij de lichtechtheid van niveau >6 kunt u lang genieten van de volle kleurigheid van uw nieuwe vloer.

virtuoze klassieker - flexible installatie en een hoge duurzaamheid

Met zijn lage inbouwhoogte van slechts 2,5 mm is Gerflor Virtuo Classic 55 de perfecte allrounder voor elke toepassing. De slijtlaagdikte van 0,55 mm maakt het mogelijk om de designvloer te leggen in residentiële, commerciële en industriële gebieden. U krijgt een betrouwbare partner voor de gehele particuliere sector, voor winkelcentra, kantoren of magazijnen. Geef deze panden een prachtige uitstraling door gebruik te maken van één van de 14 verschillende houtdessins en zes steendessins in vriendelijke en moderne kleuren!

De texturen van de planken en tegels zien er dankzij de moderne productiemethode bedrieglijk echt uit. De vloerbedekking wordt stevig vastgelijmd aan de ondervloer, zodat deze is beveiligd tegen schade door uitglijden. Met een fabrieksgarantie van 15 jaar op de installatie in privéruimtes kunt u er zeker van zijn dat u het juiste product hebt gekozen!

bestel gerflor-virtuo nu eenvoudig en comfortabel bij bricoflor!

Wilt u nu ook het milieuvriendelijke Gerflor Virtuo assortiment in uw pand installeren? Bestel het vandaag nog in onze online shop en profiteer van onze beste prijsgarantie. U heeft nog niet kunnen beslissen welk ontwerp het beste bij u past door het grote aantal verschillende ontwerpen? Geen probleem! Gebruik gewoon onze sample service en bestel tot acht voorbeeld stukken bij u thuis.

Als u een groter project plant met een van de collecties, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice: Wij maken voor u een individuele aanbieding tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor aanbiedingen, vragen over producten of uw bestelling kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken via onze hotline, online via e-mail of via ons daarvoor bestemde contactformulier. We kijken uit naar uw bericht!

Plus icon lees meer