Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Gerflor Creation 30 - lijm PVC vloeren met een lange levensduur

Als u op zoek bent naar een veerkrachtige lijm PVC vloeren

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Deze collectie vinyl laminaat is al vele jaren een populaire keuze voor woningen over de hele wereld. Gerflor heeft haar naam gevestigd als grote speler op de vloerenmarkt en onderscheid zich van de concurrentie door vloeren te maken die niet alleen innovatiever zijn, maar ook decoratiever en beter voor het milieu. Vandaag de dag levert de beroemde Franse fabrikant, in meer dan 100 landen, als eerste een nieuwe generatie vloeren die volledig recycleerbaar zijn aan het einde van hun levensduur. Met de unieke kunde om technologische hoogstandjes met innovativiteit te combineren, bediend Gerflor de noden van twintig markten. Ook nu weer brengt deze marktleider innovatie naar uw woning, met haar Creation 30 productgamma.

Lijm PVC vloeren van de Creation 30 collectie: authentieke hout en steen designs

In deze collectie PVC laminaat vind u meer dan 50 verschillende designs, waarvan een aantal houten planken emuleren, en een aantal stenen tegels repliceren. Alle PVC  planken en tegels bieden de zelfde technische eigenschappen maar zijn een wereld van verschil qua design. Het oppervlak is geëmbost, zodat de look en feel authentiek zijn. U zult moeilijk het verschil kunnen zien tussen een Gerflor Creation 30 vloer en een echte houten of stenen vloer. Het kleurpalet van de hout designs omvat diverse tinten bruin, en diverse grijze en witte tinten. De meeste steen design vloerelementen hebben verschillende matchende tinten smaakvol grijs, maar er is ook een eerder beige design, dat een rustieke sfeer geeft. Maar om het even welk design u kiest, alle tegels en planken in deze collectie complimenteren zowel een klassiek als een modern interieur perfect.

Een hoogstandje van visuele en technologische eigenschappen die u zullen verbazen

Uitgerust met een 0,3 mm dikke slijtlaag en PUR+ oppervlaktebehandeling, zijn deze vinyl laminaat vloeren uiterst veerkrachtig en makkelijk schoon te maken. De slijtklassen van 23 en 31 geven aan dat deze vloeren geschikt zijn voor installatie in intensief gebruikte woonruimtes en zelfs sommige commercieel gebruikte ruimtes. Gerflor Creation 30 heeft een brandwerings beoordeling van Bfl-s1 en uitstekende antislip eigenschappen en slijtvastheid. Dat is een enorm voordeel bijvoorbeeld in een thuiskantoor, omdat uw bureaustoel uw vloer niet zal beschadigen.

Een slijtvaste vloer die lang mee gaat: lijm PVC vloer

De Gerflor Creation 30 collectie bestaat uit te lijmen vloerelementen, ookwel "dryback" of "glue-down" genoemd, en is daarmee uiterst geschikt voor toepassingen die zware belasting met zich mee nemen. Die uitzonderlijke slijtvastheid van het vinyl laminaat komt door het feit dat ze zeer dik zijn, en een extra laag lijm vereisen. Dryback tegels en stroken zijn een permanente oplossing vanwege de uitzonderlijk sterke lijmlaag. Bijgevolg is dat ze op vrijwel elke ondergrond gelegd kunnen worden, mits goed geprepareerd. Dit bovendien zonder speciaal gereedschap. Installatie is simpel en snel, waardoor de nieuw gelegde vloer vrijwel meteen in gebruik genomen kan worden.

Ecologisch verantwoord vinyl laminaat met de eigenschappen van Gerflor

Dit productgamma PVC laminaat van Gerflor is ontworpen met gerecycleerde materialen voor een minimale impact op de natuur. Gerflor’s lijm PVC vloer heeft een A+ emissie certificering, wat betekent dat de vloer aan de strengste eisen van VOS-emissie, en dus uw binnenlucht niet vervuilt. Ook bevat een Creation 30 vloer geen lood of schadelijke chemicaliën. De vloeren worden gemaakt met deze groene insteek, omdat Gerflor natuurbescherming zeer serieus neemt. Dit blijkt ook uit dat al haar producten, inclusief Creation 30, 100% recycleerbaar zijn. Maar ook tijdens de productie maakt Gerflor zich moe met het minimaliseren van de impact op het milieu, door, onder andere, geen schadelijke stoffen te gebruiken. Bovendien heeft Gerflor een programma op poten gezet dat haar klanten helpt in het weggooien van hun oude Gerflor vloer, om de hoeveelheid afval te verminderen, en oude vloeren te recycleren tot nieuwe vloeren.

Gerflor collecties zijn nu online beschikbaar bij BRICOFLOR

Bij BRICOFLOR bieden we de beste prijzen op, onder andere, Gerflor Creation 30 collecties. Gegarandeerd. Wij waarderen onze klanten, en staand met raad en daad paraat om uw vragen te beantwoorden via telefoon of email. Om u te helpen kiezen uit de vele mogelijkheden, hebben wij ook een sample service, en twijfel ook niet om te bellen voor een persoonlijke offerte, als u een grote bestelling wil plaatsen. Blader met een gerust hart door onze ruime keuze van Gerflor lijm PVC vloer collecties, en collecties van andere top fabrikanten.

 

Plus icon lees meer