Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Project Floors visgraat - Vinylvloeren in visgraat look voor een individuele interieurstijl

Met het visgraat vinyl van Project Floors Visgraat haalt u een klassieke vinylvloer in parketlook in huis die geschikt is voor een stijlvolle inrichting in zowel woon- als projectruimtes. De vinylvloer wordt geleverd in een speciaal formaat dat het mogelijk maakt om stimulerende patronen te leggen en zo een individueel kamerontwerp te maken.

Geen filters geselecteerd
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Project Floors Visgraat Vinyl - Klassiek, elegant en individueel

Met de vloeren uit de Visgraat collectie voldoet Project Floors aan alle eisen voor een hoogwaardige designvloer. Dankzij de bijzondere afmetingen van 45,7 x 7,6 cm is de vloerbedekking ideaal voor een ongewone en expressieve vormgeving van uw vloer. De visgraat installatie is vrij gewoonlijk onder echte houten vloeren en is een legmethode die zorgt voor een aansprekende, elegante uitstraling.

Door het bijzondere formaat is het vinyllaminaat van Project Floors makkelijk te leggen in een visgraatpatroon, maar nodigt het ook uit tot het toepassen van andere legpatronen en daarmee een individueel interieurontwerp. De planken, die verkrijgbaar zijn in twaalf verschillende houtdecors, bieden een bijzonder authentieke uitstraling met rondom afgeschuinde randen en bieden met een 0,55 mm dikke slijtlaag een breed scala aan toepassingen, van huishoudelijk tot commercieel en licht industrieel.

Stijlvolle ontwerpen met technische topkwaliteiten

De vinylvloeren uit de Visgraat collectie van Project Floors overtuigen niet alleen door zijn aansprekende uitstraling, maar scoren ook met een aantal technische voordelen. Het visgraatvinyl heeft een 0,55 mm dikke slijtlaag die ook een PU-coating heeft, hierdoor heeft de vloer een zeer robuust en slijtvast oppervlak dat optimaal bestand is tegen de dagelijkse belasting. De visgraatvloeren van Project Floors zijn zelfs bestand tegen veelvoorkomende chemicaliën. En ook het gebruik van stoelwielen is voor de stijlvolle vloer geen probleem.

Dankzij de goede thermische weerstand kan de vloer ook gecombineerd worden met een vloerverwarming die tot wel 28°C gebruikt kan worden. Bovendien kan de voetwarme vinylvloer met houtlook ook in badkamers worden gelegd en biedt het een hoge mate van veiligheid met een slipvastheid van R9, en voor sommige ontwerpen zelfs R10, en zijn brandveiligheidsklasse Bfl-s1. Bovendien overtuigt het lijmvinyl ook met zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Zo kan vuil eenvoudig worden verwijderd met een vochtig doekje.

Visgraatpatroon voor elke ruimte - De hoogwaardige vinylvloer maakt het mogelijk!

Dankzij het PU-gecoate oppervlak en de slijtlaag van 0,55 mm is het visgraatvinyl van Project Floors geschikt voor een breed scala aan ruimtes. De gebruiksklassen 23, 33 en 42 geven aan dat de vloeren van Project Floors geïnstalleerd kunnen worden in intensief gebruikte ruimtes in de particuliere sector, maar ook zonder problemen gebruikt kan worden in drukbezochte bedrijfsruimten en in gemiddelde ruimtes in de lichte industrie. Dit betekent dat de vinylvloer kan worden toegepast in keukens, gangen en hobbyruimtes, maar ook in winkels, de horeca en in kleinere industriële werkplaatsen.

Visgraatvinyl voor stijlvolle ruimteconcepten - wees creatief met Project Floors visgraat !

De vinylvloeren van Project Floors Visgraat bieden dankzij de allround afgeschuinde randen een bijzonder authentieke uitstraling. De realistische vinylvloeren in visgraatoptiek zijn beschikbaar in twaalf verschillende ontwerpen, die elk uitnodigen om een individueel ruimteconcept te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een vinylvloer met eikenlook voor een rustieke stijl en creëer een sfeervolle, statige sfeer met een nostalgisch hintje. Vinylvloeren met een vintage look tonen grijsbruine nuances met een rustieke stijl. Visgraatvinyl in antraciet inspireert ondertussen met zijn verfijnde en eigentijdse uitstraling.

Houdt u van iets moderner, dan zorgt een vloer in natuurlijke tinten met een witgekalkt oppervlak voor een paar frisse accenten. De witte vinylvloer met grijze tinten, die de klassieke, elegante uitstraling van een visgraatvloer combineert met een eigentijdse kleurstelling, is bijzonder geschikt als vinylvloer in de keuken en badkamer. Over het algemeen heeft het houtlook vinyl uit de Visgraat collectie van Project Floors een zeer levendige uitstraling, die dankzij de bijna natuurlijke imitatie van nerven, knoopgaten en structurele verschillen bedrieglijk echt lijkt en zo ruimte creëert voor uitgekiende ruimteconcepten.

Vinylvloer in parketlook van Project Floors visgraat – Het beste alternatief van een echte parketvloer!

De Visgraat collectie van Project Floors biedt vinylvloeren met parketlook; een echt alternatief voor klassieke parketvloeren. Niet alleen is visgraatvinyl veel goedkoper, ook qua functionaliteit en comfort zal de vinylvloer de beste optie zijn voor u. De designvloer biedt eigenschappen die warm aan uw voeten zijn en over het algemeen zorgen voor een fijn loopgevoel. Bovendien kan de vloer, in tegenstelling tot parket, uw loopgeluid dempen en zo voor een aangename ruimteakoestiek zorgen. Omdat vinyl ook een elastische vloerbedekking is, zorgt dit voor een comfortabele loopervaring, omdat stappen een beetje worden gedempt en worden opgevangen door uw vloer.

Vinylvloeren van Project Floors – De perfecte vloer voor uw individuele eisen

Vloerfabrikant Project Floors staat voor hoogwaardige vloerbedekkingen die qua design, oppervlak en kleur van een eersteklas reputatie genieten. De Duitse fabrikant maakt ook indruk met kwaliteit en innovatie in zijn Visgraat collectie. Altijd gericht op het welzijn van de klant, vertrouwt Project Floors op een hoogwaardig assortiment dat afgestemd is op de verschillende toepassingsgebieden, professioneel advies en snelle levering. Bovendien gaat het bekende bedrijf erg verstandig om met het milieu en zorgen zij ervoor dat de productie van hun vloeren onschadelijk is voor het milieu.

Project Floors Visgraat – Een vloer die denkt aan morgen

Volgens het principe van milieubewustzijn en duurzaamheid besteedt Project Floors ook aandacht aan de milieuvriendelijkheid van alle productieprocessen en de onschadelijkheid van de producten, met hun Visgraat collectie. Dit omvat onder meer de zorgvuldige omgang met de ingezette hulpbronnen en de bescherming van de water- en luchtkwaliteit. Regelmatige kwaliteitscontroles en de volledige recyclebaarheid van de vinylvloeren zijn voor Project Floors vanzelfsprekend.

De vinylvloeren uit de Visgraat collectie van Project Floors zijn tevens bekroond met het keurmerkIndoor Air Comfort Gold”, wat staat voor emissiearme vloeren. Daarnaast vertrouwt het bedrijf steeds meer op het gebruik van zonne-energie en het bedrijf vermijdt schadelijke weekmakers.

Uw vinylvloer zelf leggen – Volg deze stappen voor een perfect resultaat

Het lijmvinyl van Project Floors kan niet alleen in een visgraatpatroon gelegd worden, maar ook als laddervloer of in een houten blok. Houd er rekening mee dat het leggen van speciale patronen, zoals visgraat, meer concentratie en vakmanschap vereist om een ideaal resultaat te bereiken. Bereid eerst de ondergrond voor, deze moet droog, egaal, schoon en stabiel zijn en de temperatuur hiervan mag niet onder de 15°C komen.

Voor het leggen dient u eerst de vloer minimaal 48 uur in de te leggen ruimte te laten acclimatiseren. Leg hiervoor het vinyl in zo klein mogelijke stapels op ongeveer 50 cm van de muur in de kamer. Tijdens de installatie mag de kamertemperatuur niet lager zijn dan 18°C zijn en moet de luchtvochtigheid niet meer zijn dan 75%. De kamertemperatuur moet tot 72 uur na installatie worden gehandhaafd. Sterke temperatuurschommelingen, bijvoorbeeld veroorzaakt door zonlicht, moeten worden vermeden.

Vraag indien nodig vooraf bij de fabrikant of leggen mogelijk is onder kameromstandigheden zoals sterk zonlicht. Plan een uitzettingsvoeg met alle omringende vaste objecten. Project Floors visgraatplanken moeten in een hoek van 90° gelegd worden om een visgraatpatroon te realiseren. Hiervoor moet u bijzonder nauwkeurig zijn, om de vorming van gewrichten te voorkomen. De vinylvloer uit de Visgraat collectie wordt gelegd volgens de natlijmbedmethode met dispersielijm. Meet de ruimte zorgvuldig op en deel deze met behulp van een richtlijn vakkundig in.

Bestel zelfklevend vinyl van Project Floors visgraat tegen de beste prijs online!

Ontdek uw visgraatvinyl uit de Visgraat collectie van Project Floors en creëer een stijlvolle sfeer in moderne stijl! U kunt de hoogwaardige vinylvloeren in houtlook in onze online shop kopen met de beste prijs garantie, die ervoor zorgt dat u nooit te veel hoeft te betalen voor uw nieuwe vloer. Mocht u een grote renovatie van plan zijn kunt u ook contact met ons opnemen voor een individuele offerte, één van onze medewerkers zal er dan direct mee aan de slag gaan voor u!

Bent u nog niet helemaal zeker van welk patroon het mooiste is? Dat is geen probleem! Bij Bricoflor kunt u ook gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot wel 8 samples per bestelling aanvragen en hierbij krijgt u ook een kortingscode geleverd die u kunt gebruiken bij uw definitieve bestelling.

Voor andere vragen, verzoeken of suggesties kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij adviseren u graag over alle aspecten van PVC vloeren en horen graag van u!

 

+ lees meer