Wineo 800: Hoge kwaliteit, lage impact op het milieu

Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook goed is voor het milieu? De Wineo 800 collectie i…
lees meer
In stock:
33,44 m²
1 - 20 van 83 Producten

Wineo 800 PVC vloeren: Maximaal comfort door allernieuwste technologieën

Wineo 800 is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar de nieuwste technologieën en hoogwaardige kwaliteit in hun PVC vloeren. De vloeren uit deze collectie zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook maximaal comfort. Elke vloer in de Wineo 800 collectie is uitgerust met een 3,0mm dikke laag PUR-oppervlaktebescherming, die zorgt voor extra bescherming tegen krassen en schuren. Deze PUR-oppervlaktebehandeling maakt de vloer ook gemakkelijker te onderhouden. Vet en vuil blijven niet plakken, en de vloer kan eenvoudig worden gereinigd.

Een ander voordeel van Wineo 800 is de hoge brandweerstand, met een Bfl-S1 brandklasse. Dit betekent dat deze vloeren de verspreiding van brand tegengaan en een zeer lage rookontwikkeling hebben. Hierdoor is deze collectie uitermate geschikt voor openbare ruimtes en gebouwen waar de veiligheid van groot belang is. Daarnaast zijn deze vloeren ook zeer bestendig tegen het gebruik van bureaustoelen, waardoor ze perfect zijn voor kantoren en andere werkplekken.

Wineo 800 Wood: Houten ontwerpen die een vrolijke, landelijke sfeer creëren

Wineo 800 Wood is een collectie van 18 verbluffend realistische, houten ontwerpen die een sfeervolle, rustieke uitstraling creëren in elke ruimte. Deze fijn gestructureerde vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleurvariaties, waardoor er altijd een ontwerp is dat past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Elk product in deze collectie is van hoogwaardige kwaliteit en biedt gegarandeerd duurzaamheid en gebruiksgemak. Of u nu kiest voor een subtiel of juist een gedurfd design, Wineo 800 Wood biedt een ruime keuze.

Wineo 800 Stone: Stenen designs die indruk maken

Net zoals de Wineo 800 Wood producten op een levensechte manier hout reproduceren, doen de Wineo 800 Stone producten dit met stenen designs. De uitgebreide collectie bevat 10 verschillende ontwerpen. De ontwerpen en oppervlaktestructuren zijn zo ontworpen dat de designs niet alleen de optiek van steen nauwkeurig reproduceren, maar ook het gevoel van een aanraking met steen. De lichte, beigeachtige tinten van steen geven een aangename stemming aan de ruimte. De donkerdere, bijna zwarte tinten zullen daarentegen een rijke, klassieke stemming creëren die luxe ademt. Tinten die in het midden van dit spectrum zitten, zijn zowel tijdloos klassiek als opvallend eigentijds.

Eindeloze combinaties: met Wineo 800 Wood en Steen kan het allemaal

Als u echt iets unieks zoekt, kunt u twee of meerdere designs combineren in een ruimte. Hierbij kunt u gebruik maken van twee tinten hout of steen om de vorm van de kamer te accentueren of visueel te veranderen. Dankzij het feit dat beide collecties hetzelfde installatiesysteem hebben, zijn ze gemakkelijk te combineren tot een uniek kamerontwerp. U kunt bijvoorbeeld het grootste gedeelte in Steen leggen, en een simpel patroon van donker hout neerleggen om zo een unieke vloer te creëren. Alle combinaties van Wineo PVC vloeren zijn mogelijk.

Eenvoudige, permanente installatie: Wineo 800 Plak PVC

PVC Laminaat kan op allerlei verschillende manieren geïnstalleerd worden, en elk systeem heeft zijn unieke set voor en nadelen. De vloerpanelen van de Plak PVC collectie worden direct op de ondervloer gelijmd. Dankzij de flexibele aard van het materiaal is de vloer gemakkelijk te plaatsen. De relatief dikke bovenlaag zorgt voor weerbaarheid en slijtvastheid van de vloer. De sterke bouw van deze Plak PVC vloer maakt het stabiel, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook worden er bij deze vloeren steeds realistischere oppervlakten gemaakt, waardoor u kamer een authentiekere look krijgt. Door de PUR-behandeling die de vloer heeft gehad, heeft het een sterke bovenlaag en kan het tegen het gebruik van stoelen en bureaustoelen. Ook zijn de vloeren anti-slip, wat betekent dat ze niet glad zijn en het valgevaar dus kleiner is dan bij vloeren die dit niet hebben. Tegenwoordig zijn alle Wineo 800 PVC plakvloeren 100% recyclebaar en dus een milieubewuste keuze!

Gemakkelijke installatie met Wineo 800 PVC Klik PVC- eenvoudig en snel

PVC kliklaminaat is een huishoudelijk begrip geworden in de vloerbedekkingsmarkt. Met klik PVC geniet u van de voordelen van overduidelijke kwaliteit en innovatieve eigenschappen die installatie in een geheel nieuw licht zetten. Het is de perfecte oplossing voor een gemakkelijke doe-het-zelf renovatie. Klik PVC maakt werkelijk iedere renovatie mogelijk. Gemakkelijk om mee te werken, kunnen deze vloeren door iedereen geïnstalleerd worden, zelfs als u weinig of geen ervaring heeft met het plaatsen van vloeren. Pas de planken aan de maat van uw ruimte aan, leg de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar, en klik de vloerelementen samen. Geen lijm, extra materialen, of speciaal gereedschap is nodig. Ook het inhuren van vaklui is verleden tijd. De structuur van PVC laminaat geeft meer grip en stevigheid dan bijvoorbeeld parket.

Koop uw Wineo 800 PVC Laminaat bij BRICOFLOR.nl!

Je kunt zelf bekijken hoe groot en veelzijdig de Wineo 800 collectie is door onze uitgebreide catalogus te bekijken. Op al onze Wineo producten hebben wij beste prijs garantie, en bent u er dus zeker van dat u niet te veel betaald. Twijfelt u nog of een bepaalde vloer wel bij uw interieur past? Maak dan gebruik van onze gratis stalen service. U kunt dan zelf bij u thuis zien hoe de vloer er in het echt uitziet. Wilt u een grote hoeveelheid bestellen? Vraag dan gemakkelijk via de site een persoonlijke offerte aan!

Mocht u het door u gewenste product niet in deze catalogus hebben kunnen vinden, kijk dan gerust eens bij een van de vele andere collecties die op onze site staan. Mocht u nog vragen of twijfels hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn altijd bereid u te helpen en kijken uit naar uw aanvraag op de BRICOFLOR webwinkel!

Plus icon lees meer