Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]nl

Wineo 800: Hoge kwaliteit, lage impact op het milieu

De Wineo 800 collectie is een selectie vloeren van een uiterst hoge kwaliteit. Echter staat deze collectie ook bekent als een van de meest milieubewuste keuzes onder de PVC vloeren. De vloeren in deze collectie zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn 100% recyclebaar. Ook zijn de vloeren zeer duurzaam, met 25 jaar garantie als standaard. De uitgebreide collectie bestaat uit authentieke steenontwerpen en natuurlijke houtontwerpen. Door de geruime keuze die de collectie biedt is er voor iedere klant een vloer die aan zijn eisen voldoet.

Lees verder

Wineo 800

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Wineo 800 PVC laminaat vloer: Maximaal comfort door allernieuwste technologieën

De Wineo 800 vloercollectie staat bekent om zijn opvallende technische kwaliteit. Alle vloeren in deze collectie hebben een 3,0mm dikke laag PUR-oppervlaktebescherming, die de vloer beschermt tegen krassen en schuren. Hiermee wordt bij gebruik van de vloer blijvende schade voorkomen.

Ook zorgt deze PUR-oppervlaktebehandeling ervoor dat de vloer gemakkelijker te onderhouden is. Vet en vuil blijven niet plakken, en de vloer kan gemakkelijk gereinigd worden. Ook zijn de vloeren ontworpen om glijgevaar te verminderen, en brandgevaar te voorkomen.

Met een brandweersklasse van Bfl-S1 scoort deze collectie vloeren heel hoog op dit gebied. Dit betekent dat de vloeren de verspreiding van brand tegengaan en een zeer lage rookontwikkeling hebben. Een ander voordeel van de Wineo 800 vloeren is dat ze zeer bestendig zijn tegen het gebruik van bureaustoelen. Hierdoor is het dus mogelijk deze collectie in kantoren te gebruiken.

Wineo 800 Wood: Houten designs die een vrolijke, landelijke sfeer creëren

De Wineo 800 collectie bevat 35 indrukwekkende, realistische en fijn gestructureerde houten designs. De rustieke producten, te vinden in verschillende variaties, vertegenwoordigen het hele kleurenspectrum. Hierdoor is er altijd een product dat voldoet aan uw smaak. Het door velen vertrouwde product varieert van product tot product, van plank tot plank, en garandeert een maximale kwaliteit. Of u nou een discreet of juist een extreem uitgesproken design wilt, keuze is er genoeg.

Wineo 800 Stone: Stenen designs die indruk maken

Net zoals de Wineo 800 Wood producten op een levensechte manier hout reproduceren, doen de Wineo 800 Stone producten dit met stenen designs. De uitgebreide collectie bevat 16 verschillende ontwerpen. De ontwerpen en oppervlaktestructuren zijn zo ontworpen dat de designs niet alleen de optiek van steen nauwkeurig reproduceren, maar ook het gevoel van een aanraking met steen.

De lichte, beigeachtige tinten van steen geven een aangename stemming aan de ruimte. De donkerdere, bijna zwarte tinten zullen daarentegen een rijke, klassieke stemming creëren die luxe ademt. Tinten die in het midden van dit spectrum zitten, zijn zowel tijdloos klassiek als opvallend eigentijds.

Eindeloze combinaties: met Wineo 800 Wood en Steen kan het allemaal

Als u echt iets unieks zoekt, kunt u twee of meerdere designs combineren in een ruimte. Hierbij kunt u gebruik maken van twee tinten hout of steen om de vorm van de kamer te accentueren of visueel te veranderen.

Dankzij het feit dat beide collecties hetzelfde installatiesysteem hebben, zijn ze gemakkelijk te combineren tot een uniek kamerontwerp. U kunt bijvoorbeeld het grootste gedeelte in Steen leggen, en een simpel patroon van donker hout neerleggen om zo een unieke vloer te creëren. Alle combinaties van beide collecties zijn mogelijk.

Eenvoudige, permanente installatie: Wineo 800 Dryback PVC laminaat

PVC Laminaat kan op allerlei verschillende manieren geïnstalleerd worden, en elk systeem heeft zijn unieke set voor en nadelen. De vloerpanelen van de dryback collectie worden direct op de ondervloer gelijmd. Dankzij de flexibele aard van het materiaal is de vloer gemakkelijk te plaatsen. De relatief dikke bovenlaag zorgt voor weerbaarheid en slijtvastheid van de vloer.

De sterke bouw van dit dryback PVC laminaat maakt het stabiel, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook worden er bij deze vloeren steeds realistischere oppervlakten gemaakt, waardoor u kamer een authentiekere look krijgt. Door de PUR-behandeling die de vloer heeft gehad, heeft het een sterke bovenlaag en kan het tegen het gebruik van stoelen en bureaustoelen.

Ook zijn de vloeren anti-slip, wat betekent dat ze niet glad zijn en het valgevaar dus kleiner is dan bij vloeren die dit niet hebben. Tegenwoordig zijn alle Wineo 800 dryback PVC laminaatvloeren 100% recyclebaar en dus een milieubewuste keuze!

Gemakkelijke installatie met Wineo 800 PVC kliklaminaat - eenvoudig en snel

PVC kliklaminaat is een huishoudelijk begrip geworden in de vloerbedekkingsmarkt. Met klik PVC vloeren geniet u van de voordelen van overduidelijke kwaliteit en innovatieve eigenschappen die installatie in een geheel nieuw licht zetten. Het is de perfecte oplossing voor een gemakkelijke doe-het-zelf renovatie. Klik-PVC maakt werkelijk iedere renovatie mogelijk.

Gemakkelijk om mee te werken, kunnen deze vloeren door iedereen geïnstalleerd worden, zelfs als u weinig of geen ervaring heeft met het plaatsen van vloeren. Pas de planken aan de maat van uw ruimte aan, leg de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar, en klik de vloerelementen samen. Geen lijm, extra materialen, of speciaal gereedschap is nodig. Ook het inhuren van vaklui is verleden tijd. De structuur van PVC laminaat geeft meer grip en stevigheid dan bijvoorbeeld parket.

Wineo 800 PVC laminaatvloeren bij BRICOFLOR.nl!

Je kunt zelf bekijken hoe groot en veelzijdig de Wineo 800 collectie is door onze uitgebreide catalogus te bekijken. Op al onze Wineo producten hebben wij beste prijs garantie, en bent u er dus zeker van dat u niet te veel betaald. Twijfelt u nog of een bepaalde vloer wel bij uw interieur past? Maak dan gebruik van onze gratis sample service. U kunt dan zelf bij u thuis zien hoe de vloer er in het echt uitziet.

Wilt u een grote hoeveelheid bestellen? Vraag dan gemakkelijk via de site een persoonlijke offerte aan! Mocht u het door u gewenste product niet in deze catalogus hebben kunnen vinden, kijk dan gerust eens bij een van de vele andere collecties die op onze site staan. Of het nu om hout- of steenontwerpen gaat, voor residentieel of commercieel gebruik, bij ons op de site is het allemaal te vinden.

We hebben de beste fabrikanten en beste verzamelingen geselecteerd en bieden de hoogst mogelijke kwaliteit van producten, met beste prijs garantie. Alle collecties worden zorgvuldig uitgekozen om er zeker van te zijn dat alle klanten hun gewenste product kunnen vinden. Mocht u nog vragen of twijfels hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn altijd bereid u te helpen en kijken uit naar uw aanvraag op de BRICOFLOR webwinkel!