Wineo 800 wood: Een moderne vloer met het klassieke van hout

Ben je op zoek naar een vloer die de klassieke charme van hout combineert met moderne eigenschappen? Zoek dan niet verder dan…
lees meer

Wineo 800 Wood PVC Vloeren: Ontdek de Duurzame en Stijlvolle Wereld van Wineo

Wineo 800 Wood PVC vloeren zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze vloeren zijn vrij van oplosmiddelen en chloor, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook veilig voor gebruik in huis of op kantoor. Dit betekent echter niet dat er compromissen zijn gesloten op het gebied van kwaliteit. Integendeel, deze PVC vloeren zijn bestand tegen intensief dagelijks gebruik en zijn gemakkelijk te onderhouden. Hierdoor zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, waaronder woonkamers en kantoren, en zelfs voor gebruik met bureaustoelen.

Voor ieder mens, een vloer naar wens - Wineo 800 Wood

Met 35 verschillende designs ontbreekt het in deze collectie niet aan keuze. De collectie biedt zowel modernere als klassieke designs voor iedereen die op zoek is naar een vloer met een authentiek hout-ontwerp. De vloeren zijn verkrijgbaar tegen een prijs die vele malen lager is dan die van een echte stenen vloer, en vereisen minder onderhoud. De geluiddempende functie van de vloer zorgt voor een aangename kamer akoestiek wanneer u er overheen loopt. Wanneer u voor extreme duurzaamheid wilt gaan, zijn er de Wineo 800 Wood dryback vloeren. Voor een gemakkelijke installatie is er de variant met Klik PVC.

Wineo 800 Wood PVC kliklaminaat – Voor de doe-het-zelver

Als u op zoek bent naar een vloer die gemakkelijk te plaatsen is, zonder de hulp van een professionele installateur, dan is Wineo 800 Wood PVC kliklaminaat precies wat u zoekt. Dit kliksysteem maakt het installeren van de vloer zeer eenvoudig en vereist geen ervaring of speciale vaardigheden. De planken zijn op maat te maken en eenvoudig in elkaar te klikken met behulp van mes-en-groef verbindingen. U heeft geen lijm, extra materialen of speciaal gereedschap nodig.

Makkelijk geinstalleerd met Klik PVC – Wineo 800 Wood

Wineo 800 Wood is een collectie van Plak PVC die niet alleen prachtig oogt, maar ook tal van praktische voordelen biedt. De vloeren zijn voorzien van een dikke toplaag die zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en krassen. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken en zeer stabiel dankzij hun stevige constructie.

Wineo 800 Wood is ontworpen met realistische oppervlakken waardoor de planken een authentieke uitstraling hebben. Dit wordt versterkt door de PUR-oppervlaktebehandeling die de vloeren krasbestendig maakt. Daarnaast zijn de vloeren voorzien van een anti-slip laag waardoor het risico op uitglijden vermindert.

Wineo 800 Wood is niet alleen duurzaam en praktisch, maar ook milieuvriendelijk. De producent heeft namelijk een milieubewuste aanpak en de vloeren zijn daarom 100% recyclebaar. Dit betekent dat u niet alleen geniet van een mooie en praktische vloer, maar ook een steentje bijdraagt aan het milieu.

Authentiek ontwerp voor klanten met hoge eisen – Wineo 800 Wood

Met Wineo 800 Wood krijgt u de perfecte combinatie van stijlvol ontwerp en robuuste duurzaamheid. De vloeren in deze productlijn hebben een indrukwekkende slijtageklasse van 23/33/42, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen. In woningen zijn ze ideaal voor de meest drukbezochte ruimtes, zoals gangen en woonkamers. In commerciële- of projectomgevingen zijn ze geschikt voor veelbezochte gebieden, zoals warenhuizen, scholen en grote kantoren. En in licht industriële toepassingen zijn ze geschikt voor matig gebruikte ruimtes, zoals opslagruimten en workshops.

Duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en vrij van gevaarlijke chemicaliën – Wineo 800 Wood

Ontdek de duurzame en stijlvolle Wineo 800 wood PVC collectie. De PVC vloeren zijn beschikbaar in verschillende maten, waaronder 120 x 18 cm, 150,5 x 12,5 cm en de XL variant van 23,7 x 150,5 cm. Het transparante slijtlagen van 0,55 millimeter maakt deze PVC vloer extreem robuust en slijtvast. De Wineo 800 collectie is perfect voor het installeren op vloerverwarming en in vochtige ruimtes. Dit maakt het een perfect alternatief voor een echte houten vloer.

Het oppervlak van deze vloeren zijn extreem duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De polyurethaan (PU) oppervlakbekleding beschermt tegen vuil en vlekken, waardoor reinigen en onderhouden eenvoudiger wordt. Het gebruik van normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen is voldoende en zelfs de sterkste vlekken kunnen worden gereinigd met een reinigingsmiddel geschikt voor PU-oppervlakken. De vloeren uit de Wineo 800 collectie hebben een brandveiligheidsklasse van Bfl-s1 en zijn moeilijk te ontsteken. De PVC vloeren zijn ook vrij van ftalaten en hebben een lage emissie, zodat er geen schadelijke chemicaliën in de lucht terechtkomen.

Wineo is zo overtuigd van de kwaliteit van hun producten dat ze een standaard garantie van 25 jaar geven op alle Wineo 800 producten voor residentieel gebruik. Bovendien zijn deze vloeren rolstoelbestendig en gaan ze na de garantieperiode nog vele jaren mee. Wanneer het tijd is om de vloer te vervangen, kunnen de oude vloerplaten samen met normaal huishoudelijk afval worden afgevoerd. Ontdek nu de stijlvolle Wineo 800 wood PVC collectie en ervaar de duurzaamheid en het gemak van deze vloeren!

Koop Wineo 800 Wood vloeren nu in de BRICOFLOR online webwinkel!

Bij ons in de webwinkel vindt u de voltallige collectie van Wineo 800 Wood vloeren. Neem een kijkje en zie zelf wat de vloer is die het beste bij u past. Op alle vloeren van deze collectie geldt onze beste prijs garantie, en weet u dus zeker dat u niet te veel betaald. Mocht u nog niet zeker weten welke vloer het beste bij uw interieur past, of wilt u zien hoe de vloeren er in het echt uitzien, maak dan gebruik van onze gratis stalen service. Bent u van plan een grote hoeveelheid te bestellen, vraag dan om een persoonlijke offerte. Mocht u verder nog vragen hebben twijfel dan niet om ons te contacteren!

Plus icon lees meer