Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Heuga Superflor tapijttegels – de veelzijdige haartegel met geschiktheid voor het commerciële bereik

Met de collectie Superflor brengt de producent Heuga de opvolger van de Heugafeld collectie in de handel. Tapijttegels van Heuga overtuigen door duurzaam materiaal en een zorgvuldige verwerking, flexibele gebruiksmogelijkheden en innovatieve ideeën. Dat alles bij elkaar maakt van de los liggende tapijttegels van Heuga een overtuigend alternatief in vergelijking met gewone vloerbedekkingen en wat men bijna overal gebruiken kan. Heuga Superflor los liggende tapijttegels zijn daar geen uitzondering: Een omvangrijk kleurenpalet en de extreme slijtbestendigheid garanderen veelzijdig gebruik, of privé of in een commerciëel bereik. Ook intensief gebruik is geen probleem, want het excellente garen en de beproefde Heuga kwaliteit maken van de los liggende tapijttegels van Heuga Superflor een buitengewoon slijtbestendige collectie. Daarbij is Heuga Superflor ook nog garant voor een bijzonder comfort. Omdat het om los liggende tapijttegels gaat, is een vloerbedekking in de kortste tijd zonder veel moeite te leggen. Optisch kan men Heuga Superflor ook optimaal naar uw individuele kleurwensen realiseren, want het reusachtige kleurenspectrum en de mogelijkheid de kleuren onder elkaar te combineren geven creatieve ideeën de ruimte. Maar dat is niet genoeg, het gaat bij Heuga Superflor in veel richtingen  ook om een milieuvriendelijk product, dat door een milieubewuste en verantwoordelijk handelende producent vervaardigd werd.

Lees verder

Heuga Superflor

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tapijttegels van Heuga: Superflor in stralende kleuren

Als Heugafeld opvolger is Heuga Superflor het origineel van de tapijttegels. De duurzame vezelkwaliteit geeft haar een bijzondere optiek en neutrale elegantie. Ter beschikking staan u 18 verschillende kleurvariaties, die met decente stippen gevlekt zijn en daardoor bijzonder aantrekkelijk werken. Dat ontstaat door het samenspel van verschillend garen, die uit dezelfde kleurenbron komen en zo een monochroom en en toch interessant uiterlijk geven. Klassieke en kleurrijke variaties zijn deel van dit kleurenpalet. Decente grijze en bruine kleuren in verschillende helderheidsnuancen geven de ruimten een inheemse en toch moderne optiek en ook met zwart of een licht niet opdringerig beige kunt u dit effect bereiken. Wenst u het iets kleuriger, zo kan dat ook me de  Heuga Superflor tapijttegels: In terughoudende, natuurlijke kleuren zoals donker blauw of bos groen of felle kleuren net als stralend geel of het warme oranje – Heuga Superflor is veelzijdig en altijd chic. Zo blijft het enkel uw keuze of u decente of felle kleuren wenst of misschien wel wilt combineren om accenten te zetten. Omdat u de los liggende tapijttegels in verschillende patronen leggen kunt en men de verschillende kleuren zonder problemen met elkaar ook combineren kan, kunt u hier uw creativiteit de vrije loop laten gaan!

Heuga Superflor tapijttegels van de merkfabrikant Interface: het beproefde origineel

Dat de collectie visueel iets bijzonders is, ziet u gelijk aan het uitgebreide  kleurenpalet en de  karakteristieke structuur van het oppervlak. Maar de vraag is of Heuga bestand is tegen het dagelijks gebruik? In ieder geval! Los liggende tapijttegels in de beproefde haarkwaliteit zijn extreem duurzaam verwerkt en bestaan uit een bijzonder robuste menging van nylon en polyester. Het geraffineerde mengsel is de oorzaak, dat de tapijttegels uiterst slijtvast en daarom zeer geschikt zijn voor intensief gebruik. Zo kan men de tegels niet alleen goed voor privé omgeving gebruiken, ze trotseren ook de hoogste belastingen van het dagelijks gebruik in commerciële omgevingen (gebruiksklasse 33). Zelfs in vochtige ruimten is de flexibele collectie nog goed te gebruiken en ook voor vloerverwarmingen is Heuga Superflor geen hindernis. Robuust en duurzaam zijn de los liggende tapijttegels uit deze collectie ook geschikt voor stoelen met zwenkwielen. Het oppervlak en de kwaliteit van de tegels blijven goed – zodoende perfect voor kantoor en werkkamers. Antistatische eigenschappen en de zeer goede brandwering (brandbeschutting Cfl –s1) zijn een goede afronding van het paket.

Los liggende tapijttegels: met Heuga Superflor snel een nieuwe vloerbedekking

In optiek en techniek al een highlight, en toch kunnen de los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga Superflor nog meer: In vergelijking met kamerbreed tapijt, zijn tegels veel makkelijker te hanteren. Dat ligt niet alleen aan het handige formaat. De vierkante afmetingen van 50 x 50 cm kunt u optimaal ook door enge gangen en deuren transporteren en ze zijn net zo makkelijk te leggen. Het vast maken op enkele sleutelposities is al voldoende – de meeste tegels kan men dan zonder verlijming los verleggen omdat ze door het eigen gewicht en de speciale Graphlex®- rug stabiel en vast blijven liggen. Deze manier van verleggen geeft niet alleen de ruimte voor grotere creativiteit omdat men kleuren en individuele patronen kan combineren, er zijn nog meer voordelen: bij erge vervuiling, kan men enkele tapijttegels uit het verband opnemen om ze te reinigen en ook bij verhuizing is het meenemen van de vloerbedekking om ze opnieuw te verleggen geen probleem.

Milieuvriendelijk en duurzaam: tapijttegel-fabrikant Heuga

In de tegenwoordige tijd is het niet alleen voldoende, dat een product in de optiek scoort en equivalent aan hoge kwaliteitsnormen is – verantwoordingsbewuste productie en milieuvriendelijke omgang met de natuur zijn van het grootste belang. Heuga als een bekende fabrikant van los liggende tapijttegels heeft deze doelstelling aangenomen: tot 2020 wil Heuga compleet en duurzaam produceren en handelen zonder negatieve invloeden op de natuur. Tot dit project genoemd „Mission zero“ tellen veel kleine stappen waarmee Heuga nu al bezig  en op de goede weg is om het doel te bereiken. Groene energie, neutrale emissies en bewuste omgang met de bronnen zijn een deel daarvan. En ook de los liggende tapijttegels passen precies in dit concept. Door de afmetingen en daardoor een eenvoudigere aanpassing op de plaats van bestemming is er duidelijk minder afval. Ook schadelijke lijm bij deze en andere Heuga collecties zijn niet nodig.

Tapijttegels Heuga Superflor bij BRICOFLOR.nl

Overtuig uzelf van het steeds goed lopende Heuga Superflor, dat de 18 moderne kleuren voor ieders smaak wel iets te bieden heeft. Of thuis of in het commerciële bereik, los liggende tapijttegels in Superflor-haarkwaliteit zullen u door de buitengewone slijtbestendigheid en duurzaamheid lang vergezellen! In onze onlineshop vindt u het complete aantrekkelijke kleurenpalet. Ook kunt u daar gemakkelijk gratis samples bestellen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave