Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Livingwalls Best of Vlies - Praktisch het beste behang

Nog nooit was behangen zo gemakkelijk - met het vliesbehang uit de Best of Vlies behangcollectie van Livingwalls van het premiummerk A.S. Création kunt u uw muren in slechts een paar stappen een nieuwe look geven. Het modieuze behang maakt niet alleen indruk met aantrekkelijke ontwerpen, maar is ook zeer eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Geen filters geselecteerd
€ 27,95 per rol € 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 29,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 30,95 per rol € 24,95 per rol
Gelijk aan € 4,68 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 28,95 per rol € 23,50 per rol
Gelijk aan € 4,41 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 28,95 per rol € 23,50 per rol
Gelijk aan € 4,41 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 26,95 per rol € 21,50 per rol
Gelijk aan € 4,03 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 26,95 per rol € 21,50 per rol
Gelijk aan € 4,03 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 28,95 per rol € 23,50 per rol
Gelijk aan € 4,41 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 28,95 per rol € 23,50 per rol
Gelijk aan € 4,41 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Het behang hoeft niet in te weken, is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te verwijderen bij een nieuwe renovatie! De voordelen van het veelzijdige vliesbehang zijn oneindig.

Praktisch, modieus, hoogwaardig: het behang van A.S. Création Best of Vlies

Met de behangcollectie Best of Vlies presenteert A.S. Création opnieuw een gevarieerde selectie van actueel vliesbehang. Van bloemmotieven en moderne ontwerpen tot klassieke gestreepte en sobere ontwerpen, de collectie bevat verschillende stijlwerelden en combineert deze tot een succesvolle mix van verschillende woonstemmingen.

Unieke patroonbehang eenvoudigweg behangen

De collectie Best of Vlies van Livingwalls van het premiummerk A.S. Création biedt verschillende soorten patroonbehang, die een plek creëren om je goed te voelen en om in elke kamer te verblijven - en dit met slechts enkele handgrepen, omdat een vliesbehang bijzonder gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd en zeer robuust is. Maar de Best of Vlies collectie overtuigt niet alleen door de eenvoudige bevestiging, maar ook door de smaakvolle ontwerpen.

A.S. Création Best of Vlies – Bloemen behang

Bloemen behang is een absolute klassieker in de behangwereld en mag hier natuurlijk niet ontbreken. Aanhangende bloemenranken in discrete kleuren creëren een romantische sfeer en kunnen ideaal gecombineerd worden met gezellige houten meubels in landelijke huisstijl.

Uitgebreide bloemranken met een discrete bladdecoratie in gedempte kleuren staan voor een moderne en sobere flair. Als gestreept behang structureert de stijlvolle wandkledij de ruimte en zorgt dankzij het bloemendesign voor dynamiek, frisheid en levendigheid.

Grafisch van ontwerp, functioneel op het einde: vliesbehang van Livingwalls Best of Vlies

Naast de bloemmotieven van de Best of Vlies collectie, biedt A.S. Création ook grafisch en geometrisch behang aan. Effen behang met strepen is een klassiek element in deze collectie en zorgt voor ontspanning en sereniteit in beige en crèmekleurige tinten. De verticale strepen zijn ideaal voor iets lagere ruimtes om de ruimte visueel op te rekken.

Een bijzondere blikvanger is het grafische behang van de Best of Vlies collectie, dat doet denken aan een labyrint met een onderling verbonden vierkant ontwerp.  Als u liever eenvoudig en discreet bent, kies dan voor het effen behang van de collectie Best of Vlies van A.S. Création. De ongeagiteerde kleuren in crème en beige zorgen voor een natuurlijke sfeer, terwijl gedempte kleuren zoals turquoise en groen voor een verfijnde flair zorgen. Het effen behang is betoverend met een lichte vintage glans en kan perfect worden gestyled in de trendy Shabby Chic of worden gecombineerd met patroonbehang. Stijlvolle linnen looks worden afgewisseld met gevlekte looks en dromerige looks die doen denken aan gepleisterde muren.

Best of Vlies van Livingwalls – een eenvoudige installatie

De Best of Vlies-collectie bestaat uit hoogwaardig vliesbehang dat naast de aantrekkelijke designs ook gemakkelijk aan te brengen is. Met het dragermateriaal kunt u de pasta direct op de muur aanbrengen en bespaart u de moeite van het doordrenken van het behang.

Dankzij de textielvezels van een vliesbehang is uw nieuwe behang zeer robuust en slijtvast. Dankzij hun lucht- en dampdoorlaatbaarheid is het vliesbehang zelfs geschikt voor keukens en badkamers en zorgt het voor een aangename lucht in de ruimte.

Bestel uw moderne vliesbehang van A.S. Création Best of Vlies gemakkelijk online!

Profiteer van de vele voordelen in onze online shop en kies uw stijlvolle vliesbehang uit de Best of Vlies collectie. U bent verzekerd van goedkoop behang dankzij onze beste prijsgarantie.

Als u uw behang van dichterbij wilt bekijken, raden wij u onze gratis sampleservice aan. Wij sturen u een sample van uw favoriete behang en u kunt thuis ontspannen en genieten van de hoge kwaliteit en smaakvolle decors van A.S. Création behang.

Als u een groter bouwproject plant en een grotere hoeveelheid behang nodig heeft, vraag dan een persoonlijke offerte aan en wij zullen proberen u van dienst te zijn.

Voor vragen, wensen of suggesties staan wij tot uw beschikking. Via ons contactformulier, via e-mail of telefonisch adviseren wij u graag!

+ lees meer