Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Zilveren behang voor een tijdloze look

Zilver behang zal u opvrolijken en zorgen voor een goede sfeer in elke kamer. Bestel de ontwerpen in uw favoriete kleur, selecteer betekenisvolle patronen en ervaar een ongekende verandering van uw  interieur met een nieuw behang op uw muren.

Geen filters geselecteerd
€ 38,45 per rol € 18,99 per rol
Gelijk aan € 3,56 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 24,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 32,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 33,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,95 per rol € 84,95 per rol
Gelijk aan € 12,07 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,95 per rol € 84,95 per rol
Gelijk aan € 12,07 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 99,95 per rol € 79,95 per rol
Gelijk aan € 11,36 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 99,95 per rol € 79,95 per rol
Gelijk aan € 11,36 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 74,95 per rol € 59,95 per rol
Gelijk aan € 8,52 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 55,95 per rol € 44,95 per rol
Gelijk aan € 8,43 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 55,95 per rol € 44,95 per rol
Gelijk aan € 8,43 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 52,95 per rol € 42,50 per rol
Gelijk aan € 7,97 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 45,95 per rol € 36,95 per rol
Gelijk aan € 6,93 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 28,95 per rol € 23,50 per rol
Gelijk aan € 52,22 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 111,95 per rol € 89,50 per rol
Gelijk aan € 12,71 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 117,95 per rol € 94,50 per rol
Gelijk aan € 13,42 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 99,95 per rol € 79,95 per rol
Gelijk aan € 11,36 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 99,95 per rol € 79,95 per rol
Gelijk aan € 11,36 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 53,95 per rol € 43,50 per rol
Gelijk aan € 8,16 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 53,95 per rol € 43,50 per rol
Gelijk aan € 8,16 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Zilveren behang voor een moderne uitstraling

In onze online winkel vindt u een rijke selectie aan zilver behang. Zonder betrekking tot de stijl die u wilt, creëert een zilveren behang een gezellige uitstraling en vangt het echt aandacht in uw interieur. Omdat u uit een groot aantal behangontwerpen kan kiezen uit een enorme verscheidenheid aan stijlen zijn er haast geen beperkingen voor u en kunt u uw creatieve verbeeldingen de vrije loop laten. Kies voor een klassiek behang, zoals een strepen behang, of gebruik bloemen behang en zet uw muur om in een verticale bloemenweide. De combinatie van geometrisch behang met zilver effen behang zal een prachtige ruimte creëren.

Wanneer u houdt van wat meer ongebruikelijks, hebben wij ook nog zeer “bijzonder behang” met abstracte patronen. U kunt veel moderne ontwerpen vinden in onze online winkel in verschillende patronen en waar zilver gecombineerd wordt met veel andere kleuren. Met het nieuwe zilveren behang kunt u andere culturen, vreemde landen en de tijd van vroeger ervaren. Kies bijvoorbeeld voor een zilver behang in de typische jaren 70 stijl en ervaar de vrijheid van de hippiebeweging van dichtbij in uw kamers. Behang imponeert meestal met zijn zeer opvallende ontwerpen, sterke kleuren en ongebruikelijke contrasten. Jungle behang is ook ideaal voor een exotische look.

Mooi behang voor alle soorten kamers

Als het aankomt op behang, zijn er een heel scala aan materialen. Het is van belang dat u hierbij goed op let, naar waar uw behang van gemaakt is, zeker als u het in de keuken of badkamer wilt plaatsen. Op de eerste plaats heeft u een papieren behang, dit is de traditionele samenstelling van behang. Dit heeft een goede prijskwaliteitsverhouding, is erg duurzaam en heeft een goed ademend vermogen. Ook kunt u kiezen voor een vinylbehang, die over een papieren structuur een laag van vinyl heeft, wat zorgt voor een grotere weerstand tegen vocht en water en dat het gemakkelijk schoon te maken maakt. Hierom is vinylbehang de juiste keuze voor vochtige kamers, zoals uw badkamer en keuken. Behalve dit kunt u ook kiezen voor vliesbehang, dit is niet alleen eenvoudig te reinigen, maar de eigenschappen zijn ook erg slijtvast. Ook kunt u een vliesbehang enorm makkelijk weer verwijderen als u op een gegeven moment toe bent aan een nieuw behang. Ook is het behang erg lichtbestendig, dus kunt u het gewoon gebruiken in ruimtes met veel natuurlijk zonlicht.

Een zilveren behang eenvoudig aan uw muur brengen

Afhankelijk van het dragermateriaal verschilt de installatie enigszins van elkaar, echter zijn er wel een paar voorbereidende stappen die u sowieso moet treffen. Met deze paar trucjes en handigheidjes kunt u uw nieuwe zilveren behang als een professional op uw muur bevestigen. Hiervoor heeft u alleen het standaard gereedschap nodig, een gedeelte hiervan kunt u vinden op onze website onder de categorie “behangaccessoires”, zo kunt u gemakkelijk alle benodigdheden bij een partij kopen. Om te beginnen moet u uw muren nauwkeurig opmeten. Dit is nodig om te weten hoeveel rollen behang u precies dient te bestellen. Ook is het hierbij aan te raden om minstens één rol extra te bestellen, zo zorgt u ervoor dat u nooit te weinig behang heeft.

Hierna moet u de stroken van uw behang op maat snijden, hierbij is het aan te raden om een marge van vijf centimeter aan de boven- en onderkant over te laten. Dit kunt u dan vervolgens op het einde nog afsnijden. Vervolgens dient u de lijmpasta te mengen, neem hiervoor goed de informatie op de bijsluiter door. Ook is het van belang om de vorming van klonten te voorkomen. Ten slotte moet u controleren in welke staat uw muren zich verkeren. Het is van belang dat uw muren zo glad en droog mogelijk zijn, anders kan het zilveren behang loskomen of kunnen er lelijke effecten ontstaan op uw muur.

Bevestig een zilveren behang van vlies eenvoudig aan uw muur

Bij de keuze voor een vliesbehang is de bevestiging voor u iets eenvoudiger, dit komt door het robuustere materiaal. Omdat u de lijm direct op de muur kunt aanbrengen, bespaart u niet alleen de moeite van het opzetten van uw behangtafels, maar ook de tijd en moeite van het weken van de aparte behangstroken. Met de volgende stappen krijgt u uw zilveren behang van vlies eenvoudig op de muur:

1. Bedek uw muur met de lijmpasta met een lijmkwast. Het is echter wel van belang dat u niet direct de hele muur insmeert, anders kan dit namelijk voortijdig uitdrogen.
2. Begin met het behangen in een bovenhoek. Neem de eerste behangstrook en zet deze precies op de rand van de muur en het plafond.
3. Borstel uw zilveren behang met een behangborstel of -spons van boven naar beneden geleidelijk aan de muur.
4. Ga voor de volgende behangstroken ook op deze wijze te werk. Let er bij een patroonbehang op dat het ontwerp goed in elkaar overloopt.
5. Overtollige lijmpasta moet u snel van uw zilveren behang afvegen.
6. In het geval van littekens of luchtbellen kunt u deze gladstrijken met een littekenroller en een aandrukroller.

Volg deze stappen om uw zilveren behang van papier aan uw muur te krijgen

Omdat de stroken van een papieren behang ongeveer vijf tot tien minuten in lijm gedrenkt moeten worden is er meer voorzichtigheid nodig. Dit komt voornamelijk omdat het behang dan veel eenvoudiger kan scheurenHoud de inweektijd van de individuele stroken gelijk en probeer ook dezelfde hoeveelheid lijm te gebruiken. Indien dit erg verschilt van elkaar kan het ook zorgen tot grote onderlinge verschillen op de muur. Volg de volgende stappen om uw papieren behang op de muur te brengen:

1. Verdeel de pasta met een lijmkwast zo gelijkmatig mogelijk op de eerste strook behang.
2. Verplaats de behangstrook naar een behangtafel. Hierbij is het van belang dat er geen vouwen ontstaan. Vanaf dit moment begint de inweektijd.
3. Tijdens de weektijd van uw eerste strook, kunt u verder gaan met de volgende stroken.
4. Zodra de weektijd van de eerste strook voorbij is, kunt u beginnen met het bevestigen aan de muur. U dient te beginnen in de bovenhoekexact op de rand van uw muur en het plafond. Vervolgens kunt u het naar beneden borstelen met een behangborstel of -spons.
5. Pas als het bovenste gedeelte van het zilveren behang goed aan de muur plakt kunt u verder gaan met het onderste gedeelte.
6. De volgende stroken dient u ook te bevestigen aan de muur. Het is echter wel van belang dat u rekening houdt met een eventueel patroon.
7. Veeg overtollige lijm snel van uw zilveren behang af.
8. Eventuele littekens of luchtbellen kunt u ten slotte verwijderen met een littekenroller en een aandrukroller.

Modern behang van topkwaliteit voor de lange termijn

Zodra u klaar bent met het behangen van uw vliesbehang, zal het onderhoud het minste van uw zorgen zijn. Om uw behang schoon te maken kunt u gebruik maken van een vochtig doekje. Ook snappen wij het heel goed als u op een gegeven moment toe bent aan iets nieuws, daarom kan het behang ook eenvoudig verwijderd worden, zonder dat dit residu achterlaat.

Mooi behang van de beste fabrikanten van Europa

Ons doel is om een brede selectie te bieden van behang van topkwaliteit en van de beste fabrikanten uit Europa. In het bijzonder A.S. Création en Rasch zijn internationaal bekend om hun behang. Het biedt een schijnbaar eindeloze hoeveelheid aan behangcollecties die geïnspireerd zijn door de nieuwste trends en interieurconcepten. Hiernaast werkt A.S. Création ook samen met populaire modemerken en designers, om zo nieuwe en diverse ontwerpen te creëren. Naast A.S. Création en Rasch verkopen wij ook nog behang van Versace, Livingwalls en Schöner Wohnen, om er maar een paar te noemen. Ook bieden wij premium behang, die erg geschikt zijn voor ruimtes waar de muren erg belast worden. Ons premium behang is voornamelijk afkomstig van Architects Paper. Ten slotte bieden wij ook nog behang aan van andere designermerken zoals ESPRIT Home, Daniel Hechter en Lutece.

Bestel uw nieuwe zilveren behang veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

In onze winkel vindt u duizenden behangontwerpen. Bent u overtuigd geraakt van ons behang? Rond dan nu uw bestelling online af en geniet van enkele unieke voordelen, die u nergens anders zult vinden.

Zo profiteert u automatisch van onze beste prijs garantie, die ervoor zorgt dat u nooit meer te veel hoeft te betalen voor uw nieuwe vloer, behang of woonaccessoires. Indien u hetzelfde product ergens anders voor een goedkopere prijs vindt, passen wij onze prijs aan. In het geval dat u een grote renovatie van plan bent, kunt u zelfs een individuele offerte aanvragen. Iemand van ons serviceteam gaat daar dan direct mee aan de slag en komt snel terug met gunstigere voorwaarden voor u.

Ten slotte kunt u ook nog gebruik maken van onze gratis sample service. Iets dat erg handig is voor als u nog niet volledig zeker bent van uw keuze. Vergelijk tot wel 8 samples van verschillende ontwerpen vanaf het comfort van uw eigen huis en hak zo de knoop door. Naast uw samples krijgt u ook nog een kortingscode geleverd, die u kunt gebruiken voor uw definitieve bestelling.

Mocht u nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij horen graag van u en helpen u graag verder in uw zoektocht naar uw nieuwe behang.

+ lees meer